10 واحد کارگاه تولید قارچ در شهرستان نيشابور، سالانه بیش از 500 تن قارچ تولید می کند.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: 10 واحد کارگاه تولید قارچ در این شهرستان ، سالانه بیش از 500 تن قارچ تولید می کند.
محمد علی فرهمندراد افزود: قارچ خوراکی تولیدی این کارگاه ها از نوع دکمهای
وی اشتغالزایی این واحدها را 100 نفر اعلام کرد و گفت:افزایش روزافزون جمعیت و نیز تغییر الگوی مصرف سبب استقبال مصرف کنندگان از این محصول شده است که به پروتئین مورد نیاز انسانی کمک شایانی می کند.
محمدعلی فرهمندراد تصریح کرد: مصرف سرانه قارچ در کشورهای توسعه یافته 4 کیلوگرم بهازای هر نفر در سال است، این در حالی است که مصرف سرانه در کشور ما 1300 گرم در سال است .