مصطفی مظفری و ابراهیم طاهر نژاد در مسابقه ملی مهارت سنجی فناورد به مقام اول دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مصطفی مظفری و ابراهیم طاهرنژاد دو تن از دانشجویان گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد در چهارمین دوره مسابقه ملی مهارت سنجی فناورد در رشته برنامه نویسی موبایل موفق به کسب مقام اول شدند.
عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مسئول کمیته مسابقات برنامهنویسی دانشگاه یزد با اعلام این خبر گفت: مرحله نخست این مسابقات به صورت اینترنتی برگزار شد و ۷تیم به مرحله نهایی راه یافتند. مرحله نهایی نیز به صورت یک برنامه تلویزیونی برگزار گردید و تیم دانشگاه یزد مقام اول طراحی اپلیکشن اندروید را بدست آورد، برنامه تلویزیونی این مسابقات به زودی از صدا و سیما پخش خواهد شد.
دکتر سیدمجتبی متینخواه با اشاره به اینکه در این دوره بیش از ۱۴هزار نفر شرکت کرده بودند افزود: این مسابقه در دو مرحله اینترنتی و حضوری برگزار شد که شرکت کنندگان در مرحله حضوری در قالب یک برنامه تلویزیونی به رقابت با یکدیگر پرداختند و به نفرات برتر مجموعاً بالغ بر ۵۰۰میلیون تومان جایزه اهداء شد.
وی تصریح کرد: مسابقات مهارت سنجی فنآورد با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ۱۳رشته برنامهنویسی کامپیوتر، برنامهنویسی تلفنهای هوشمند، دادهکاوی، برق و الکترونیک، جستجوی هوشمند (OSINT)، معماری، گرافیک، انیمیشن، کارآفرینی، Gamification، هوش، سرمایهگذاری هوشمند، مسئلهیابی و در بیش از ۲۰گرایش تخصصی برگزار شد.
دکتر متینخواه اظهار کرد: مسابقات مهارت سنجی فنآورد که با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان برگزار میشود، راه را برای رسیدن مشکلات به راه حلشان پیدا کرده و یک زمینهای فراهم آورده است تا مسئله ها بتوانند به پاسخ هایشان برسند؛ پاسخ هایی که از ذهن خلاق و نوآور نخبه ها و جوان های ایرانی برای صعب العبورترین و حل نشدنی ترین مسائل حوزه کسب و کار بیرون آمدند.
به گفته وی شرکتکنندگان این دوره از فنآورد در قالب یک برنامه تلویزیونی به رقابت می پردازند تا در نهایت بهترین پاسخها بتوانند به حل مسئله ها در کسب و کارهای حوزه مدیریت هنر و فناوری اطلاعات و ارتباطات بشتابند.
وی افزود:در هر رشته ۷تیم در مقابل سه داور طرح های خود را ارائه میدهند که ترکیب این داوران شامل یک داور از جامعه دانشگاهی، یک داور تخصصی و یک داور تصمیم ساز در حوزه صنفی است.
وی با بیان اینکه مرحله حضوری که به صورت تلویزیونی برگزار می شود، دو بخش دارد که در بخش اول، صاحبان راهکارها راه حل های خود را ارائه می دهند و بخش دوم به پرسش و پاسخ حول معیارهای طراحی شده برای سنجش آثار اختصاص دارد گفت: در نهایت سه پاسخ برتر معرفی میشوند و با آنکه صاحب راهکار تقدیر میشود و صاحب کسب و کار مشکل خود را حل شده میبیند، زمینه گیری شبکه از ارتباطات بین کارفرمایان و افراد توانمند در حوزههای تخصصی ایجاد می شود.