بزرگراه تبریز- سهند، به یقین تا پایان نیمه اول سال آینده به اتمام میرسد.
به گفته او پیمانکار طرح هم به صورت جدی عملیات اجرایی آن را آغاز کرده و به یقین تا پایان شهریور ۹۸ به بهره برداری می رسد.
مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید سهند یادآور شد: این طرح به صورت مشارکتی اجرا می شود که ۶۰ درصد آن، سهم سرمایه گذار بخش خصوصی و ۴۰ درصد آن سهم شرکت عمران سهند است.
۳ هزار مسکن مهر سهند، همچنان گرفتار نواقصات
مصطفوی در ادامه به حل نواقصات مساکن مهری که هنوز به مالکان تحویل داده نشده هم اشاره کرده و گفته: از ۳۵ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی مهر در شهر سهند، حدود ۳۲ هزار و ۵۰۰ واحد واگذار شده و تنها ۳ هزار واحد به علت نواقصات موجود هنوز تحویل داده نشده است که از این تعداد هم حدود هزار و ۶۵۰ واحد به مرحله اتمام رسیده و آماده واگذاری به مالکان است.
او عمده مشکل واحدهای باقیمانده را محوطه سازی اعلام کرد و افزود: با تهیه فهرستی از نواقصات موجود، مشکلات آنها احصا شده و با حل آنها، اتمام مساکن مهر را در شهر سهند جشن خواهیم گرفت.
مدیر عامل شرکت عمران سهند همچنین با اشاره به کمبود فضای آموزشی در مساکن مهر سهند گفت: برای ۲۵ هزار جمعیت دانش آموزی شهر سهند تنها ۲۴ باب مدرسه احداث و تحویل داده شده و ۹ باب مدرسه دیگر در دست احداث است، اما با توجه به جمعیت روز افزون سهند، این میزان مدارس جوابگو نخواهد بود.
خانه های امن سهند، زیر فشار انبوه جمعیت
مزیتهای شهر سهند از نظر زیر ساخت ها، موضوع دیگری بود که مصطفوی در این نشست به آن پرداخت.
آن طور که مصطفوی میگوید: شهر سهند با معماری نوین و بهره گیری از زیرساختهای جدید و همچنین به علت دوری از گسلها و دقت در ساخت واحدها از استحکام و کیفیت بالایی برخوردار بوده و در برابر زلزله مقاوم است، با این حال
به خاطر احداث مساکن مهر و مهاجرت انبوه مردم و سرریز شدن جمعیت تبریز به سهند، از رشد نامتوازن برخوردار بوده و مشکلات شهری و اجتماعی متعددی گریبانگیر آن شده است.
بزرگراه تبریز - سهند یکی از طرحهای عمرانی نیمه تمام شهرستان اسکوست و بیش از یک دهه از آغاز عملیات اجرایی آن میگذرد.
این جاده ۲۴ کیلومتر طول دارد که ۹ کیلومتر آن از سمت شهر سهند به اتمام رسیده و ۱۵ کیلومتر بقیه هم در دست احداث است.