مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از افزایش ۱۹۰تنی گوشت مرغ در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ اخوان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 14هزار و 400 تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان مرکزی تولید شده که این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه پارسال 190تن افزایش دارد.
او همچنین از تولید 9هزار و 350تن تخم مرغ در استان در این مدت خبر داد و افزود: این میزان تولید نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از هزار و 800تن افزایش دارد.
60درصد گوشت مرغ به همراه نیمی از تخم مرغ تولید شده در واحدهای تولیدی در استان مرکزی به مصرف می رسد و بقیه به سایر استان ها ارسال می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه به مشکلات بخش طیور اشاره کرد و گفت: کمبود نقدینگی، نوسان قیمت نهاده ها، پایین بودن قیمت عرضه مرغ و تخم مرغ نسبت به بهای تمام شده تولید، از مهمترین عوامل رکود واحدهای تولیدی استان مرکزی است.