کشت سورگوم علوفه ای در 700 هکتار مزارع استان اصفهان پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛کارشناس مسوول نباتات علوفه ای سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و زراعی وپتانسیل عملکرد بالاو مقاوم بودن گیاه سورگوم به کم آبی، سورگوم علوفه ای با ارقام داخلی وخارجی از اردیبهشت تا نیمه تیر در مزارع این استان کشت شده است.
شاپور سهرابی افزود: برداشت این محصول از نیمه مرداد تا شهریور با عملکرد 60 تن در هرهکتار برداشت می شود.
وی گفت: اصفهان، شهرضا، شاهین شهر ومیمه و اردستان عمده شهرستان های تولید کننده این محصول در استان اصفهان است.