استاندار در نشست شورای اداری؛
بهره برداری از ۲۰ طرح اقتصاد مقاومتی تا پایان امسال+ فیلم
۲۰ طرح مهم برجسته کهگیلویه وبویراحمد در قالب اقتصاد مقاومتی انتخاب و باید تا پایان سال جاری به بهره برداری برسند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست شورای اداری استان گفت: دولت با برنامه ریزی و با توان مضاعف برای پیشرفت امور و ساماندهی طرح های عمرانی حرکتی را آغاز کرده است.
احمدی با بیان اینکه در راستای این امر۲۰ طرح شناسایی و آماده واگذاری است افزود: یکی از مهمترین برنامه های دولت واگذاری طرح ها به بخش خصوصی است.
احمدی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور ادامه داد: درراستای توسعه،کشور نیازمند مدیر دغدغه دار، وقت شناس، کارآمد و متعهد است و اگر مدیری نمی تواند با این مشی و روند حرکت کند خود را کنار بکشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تکریم ارباب رجوع، میز خدمت و خدمات الکترونیک را از مهمترین اقدامات برای رفع مشکلات مردم عنوان کرد و ادامه داد: هفته دولت نزدیک است و باید استارت خدمات نظام زده شود و تا 22 بهمن به صورت ماهانه یک طرح به بهره برداری برسد. احمدی با بیان اینکه برخی مدیران خدمات نظام و دولت را برای مردم تبیین نمی کنند گفت: در راستای خدمات رسانی مناسب به مردم، باید تا یک ماه آینده میز خدمت در تمام دستگاه های اجرایی استان ایجاد شود.
وی افزود: مدیران باید در هر جایگاهی با تبعیض و فساد مقابله کنند چراکه مردم ما همواره کمبودها، تهدیدهای دشمنان و مشکلات را تحمل می کنند اما تبعیض را تحمل نمی کنند.
احمدی از مدیران دستگاههای اجرایی خواست با هدف پیگیری ورفع مشکلات به شهرستانها، بخش ها و روستاهای استان سفر واز نزدیک مشکلات مردم در حوزه های مختلف را جویا و برای رفع آن تلاش کنند.
وی با بیان اینکه ادارات باید از انرژی های تجدیر پذیر در حوزه آب استفاده کنند، تاکید کرد: اداره برق استان باید جدول زمان بندی قطعی برق را تعیین تا از طریق استانداری به دستگاها ابلاغ شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به نزدیکی پایان سال مالی از مدیران خواست اولویت اصلی آنها جذب اسناد و اعتبارات سال گذشته باشد.
نوروزی با بیان اینکه 9 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار در زمینه مدیریت بحران برای خسارت زلزله اخیربه استان تخصیص داده شده است ادامه داد: در وقت مناسب این اعتبار توزیع خواهد شد. وی با بیان اینکه در زمینه بحران آب نیز 13 میلیاردو شش میلیون تومان اعتبار به آب شهری و روستایی استان ابلاغ شده است اضافه کرد: همچنین 4 میلیارد تومان اعتبار( طبق تبصره پنج) به بدهی دولت به بخش خصوصی(تهاتر) و اصلاح موافقت نامه ها ابلاغ شده است. معاون هماهنگی و منابع انسانی استاندارهم در این نشست با بیان اینکه تعطیلی پنجشنبه ها و تغییر ساعات کاری در بویراحمد و دنا به تصویب هیات دولت نرسیده است گفت: هیات دولت برای استانهای گرمسیری که مشکل آب و برق داشتند ( خوزستان و بوشهر) تغییر ساعت کاری را مصوب کرد و 6 شهرستان گرمسیری کهگیلویه وبویراحمد نیز مشمول این طرح شد.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با تاکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی با توجه به شرایط موجود کشور باید متفاوتتر از گذشته عمل کنند گفت: ارباب رجوع پس از خروج از دستگاه دولتی به میان مردم میرود و هرآنچه دیده و شنیده با مردم در میان میگذارد و باید بدانیم هرگونه رفتار و عملکرد نادرست کارمند و یا مدیر دستگاه تبعات منفی دارد.
مدیرعامل برق استان هم در این نشست با اشاره به اینکه دستگاهها باید با نصب دستگاههای تجدید پذیر 20 درصد کاهش مصرف برق داشته باشند گفت: استان رتبه سیزدهم مصرف برق در کشور را دارد.
چراغ زاده رییس ستاد اقامه نماز استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با اشاره به روند تغییر ارزیابی دستگاهها در حوزه اقامه نماز اشاره داشت و گفت: در طول سال، 4 باراین ارزیابی انجام و در پایان سال فرم ارزیابی با مستندات توسط هیات ارزیابی (متشکل از مدیر ستاد اقامه نماز، نماینده استاندار، دستگاه اجرایی و امام جمعه، مدیرت برنامه و ریزی استان و کارشناس فرهنگی) تایید یا رد می شود.
در این نشست از دستگاههای برتر اقامه نماز که حائز رتبه برتر بودند تجلیل شد( آموزش و پرورش ، بنیاد مسکن، پخش فرآوده های نفتی، اداره کل بنیاد مسکن ، جهاد کشاورزی، صداوسیما، امور مالیاتی و کمیته امداد)