مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید و عرضه 4 هزار و 356 تن گوشت سفید سه ماه نخست امسال در این شهرستان به بازار مصرف خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، علی شعبانی با اعلام این خبر گفت: در این مدت 89 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 742 هزار و 760 قطعه جوجه ریزی در شهرستان جویبار، در سامانه ملی صنعت طیور ثبت نام کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار افزود: این شهرستان دارای 15 واحد مرغ مادر گوشتی و 107 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه و 7 واحد جوجه کشی است.