به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، گروههای مقاومت فلسطینی در پایان جشنواره «البارود الرطب» در غزه بر عمق روابط خود با جمهوری اسلامی ایران با توجه به تلاشها برای مخدوش کردن وجهه مقاومت در منطقه تأکید کردند.
شبکه تلویزیونی العالم با اعلام این خبر افزود: اسماعیل رضوان از رهبران جنبش حماس گفت: قدس پایتخت ابدی فلسطین است و تصمیمات رئیس جمهور آمریکا حقایق را مبنی بر اینکه قدس متعلق به فلسطینیان است تغییر نخواهد داد.
اسراء بحیصی خبرنگار العالم در غزه در گزارشی گفت: برگزاری جشنواره البارود الرطب همانند صدای گلولههای جنگی در کنار گوش اشغالگران و برای اعلام همبستگی بین فلسطین و ایران بود.
گروههای فلسطینی شرکت کننده در این جشنواره بر عمق روابط ایران و فلسطین با توجه به تلاشها برای مخدوش کردن چهره مقاومت در منطقه تأکید کردند.
اسماعیل رضوان گفت: «دولت آمریکا با این اعلامِ باطل و انتقال سفارتش به قدس و جانبداری کامل از اشغالگران، خود را در سنگر دشمنی با ملتهای عربی و مسلمان قرار داد. قدس نخستین قبله مسلمانان و دومین مسجد (مقدس مسلمانان) و محل به معراج رفتن حضرت محمد صلی الله علیه (و آله) و سلم باقی خواهد ماند و پایتخت ابدی فلسطین است.»
این جشنواره با استقبال گسترده فلسطینیان روبرو شد و سیاستمداران و فرهیختگان و نمایندگانی از نهادهای فلسطینی در آن شرکت کرده بودند و در آن از خانوادههای شهدای راهپیماییهای بازگشت نیز تجلیل شد.
خالد البطش از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت:: «ما به همراه ایران و همه ملتهای زنده و محور مقاومت با معامله قرن (طرح جدید سازش) مخالفیم و با تصمیم آمریکا مخالفت میکنیم. گذشت آن زمانی که آمریکا بخواهد اسرائیل را به منطقه تحمیل کند.»
یک زن از شرکت کنندگان در این کنفرانس گفت: «ابتدا میخواهم از ملت بزرگ ایران که همواره به آرمان فلسطین کمک میکند قدردانی کنم.»
خبرنگار العالم ادامه داد:در حالی که پیام جشنواره البارود الرطب از مرزها عبور کرده تا تأکید کند مقاومت، تروریسم نیست؛ آژیرهای خطر در (شهرکهای صهیونیست نشین) اطراف غزه به سبب موشکهای مقاومت به صدا در آمده بود تا بدین سان مقاومت را در گفتار و در عمل کامل کند.
وی در پایان گفت: با توجه به صحبتها درباره طرحهای منطقهای و بین المللی که باقیمانده خاک فلسطین را تقسیم میکند، این کنفرانس برگزار شد تا تأکید کند روابط فلسطینی - ایرانی فراتر از مرزهای جغرافیایی است و ریشه در عمق تاریخ مقاومت فلسطین دارد.