با افزایش سن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) در بدن کاهش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسمیا مرکزاصفهان؛ نوشیدن چای به بهرهمندی بدن از سطوح سالم کلسترول HDL با افزایش سن کمک می کند.
بهترین چای برای کلسترول
پژوهشگران معتقدند هم چای سیاه و هم چای سبز روند کاهش کلسترول HDL را کند می کند هر دو نوع چای حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی به نام پلی فنول ها و کاتچین ها هستند که با التهاب مبارزه می کنند.
چای سبز اندکی موثرتر است. پس اگر به هر دو نوع چای سیاه و چای سبز علاقمند هستید، بهتر است هرچه بیشتر چای سبز بنوشید.
مصرف بادام و تخم مرغ هم باعث بهبود سطوح کلسترول خوب می شود.
به واسطه سطوح ناکافی از کلسترول HDL، بدن از قدرت دفاعی لازم برای مقابله با کلسترول LDL (کلسترول بد)که موجب گرفتگی در شریان ها را موجب می شود، برخوردار نخواهد بود.
کلسترول HDL (کلسترول خوب)به کاهش سطوح کلسترول LDL که به نام کلسترول بد نیز شناخته می شود و خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد، کمک می کند. کلسترول HDL با جذب کلسترول LDL آن را به کبد منتقل کرده که در انجا از بین می رود.
سطوح ناکافی از کلسترول HDL به واسطه افزایش سن با سستی، کاهش قدرت عضلانی و عملکرد جسمانی ضعیف نیز پیوند خورده است.