روحانیان حوزه های علمیه باید خطیب، عالم و مدیر بوده و برای اسلام و انقلاب تحت لوای لا اله الا الله به مردم خدمت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، نماینده ولی فقیه در مازندران در مراسم تکریم و تکریم و معارفه مدیر حوزه های علمیه این استان با بیان این مطلب گفت: روحانیت در طول تاریخ خدمات بسیاری به انقلاب کرده و به بی ادعا بودن و زحمات فضلا و علما افتخار می کنیم.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه لباس و جایگاه روحانیت امانتی مقدس است افزود: امروز در شرایطی هستیم که دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی در ناتوی فرهنگی و فضای مجازی به دنبال از بین بردن اسلام، انقلاب و روحانیت بوده و باید با توکل بر خداوند متعال این امانت الهی را حفظ کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین بر فعال تر شدن حوزه های علمیه نسبت به گذشته تاکید کرده و اتحاد زیر سایه ولایت و اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری را یک وظیفه شرعی و ملی برشمرد.
مدیر حوزه های علمیه کشور در این مراسم با اشاره به اینکه باید قدردان ملت فهیم ایران اسلامی باشیم گفت: مامون تلاش کرد تا ولایت در خلافت را حذف کند اما امام رضا علیه السام هجرت تحمیلی را پذیرفته و این شرایط را به یک انتخاب فعالانه،آگاهانه، مناظره و اگویی تمدن ساز و مجاهدتی بزگ مقابل دستگاه فاسد حکومتی تبدیل کرده و پیام اهل بیت علیهم السلام را از مرزها عبور دادند.
حجت الاسلام و المسلمین اعرافی این حرکت امام معصوم علیه السلام را تبدیل تحمیل به فرصت عنوان کرد و افزود: حوزه باید فرزند زمانه و پاسخگوی جامعه بوده و حوزه های علمیه باید دانش بنیان و مهد تولید علم و فکر باشد و علاوه بر پرداختن به موضوعات فقه و اصول معارف دینی از موضوعات علمی و دانش روز غفلت نکند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی کشور با بیان اینکه بعضی افراد و حتی مسئولان از از ارتباط علوم انسانی با اسلام آگاهی نداشته که لازم است با حفظ اتحاد مرزهای فقه را گسترش دهیم گفت: 5 هزار دانشجو در 2 هزار مراکز آموزش عالی در 20 رشته مانند هوا و فضا و نیز دیگر رشته های علمی در حال تحصیل و پیشرفت هستند.
مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به تلاش دشمنان برای از بین بردن دستاوردهای انقلاب اسلامی افزود: درس های خارجه، پایان نامه سطح 3 و 4، انجمن علمی، تحقیقات و مجله های علمی باید در دستور کار حوزه های علمیه قرار گیرد.
مدیر سابق حوزه علمیه مازندران قدمت حوزه علمیه در این استان را همزمان با ورود اهل بیت علیهم اسلام از دهه و سده های اول برشمرد و گفت: برای ایجاد و تقویت ساختار حوزه علمیه، تاکنون 9 مدرسه سطح دو با پایه 10 در مازندران ساخته شده و کلنگ زنی اردوگاه حوزه علمیه در جنوب شهرستان ساری سال 94 صورت پذیرفته، اما به دلیل کمبود اعتبار نیمه تمام مانده است.
حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری افزود: در آتش سوزی مسجد جامع شهرستان ساری، مدرسه امامیه نیز سوخت.
مدیر جدید حوزه علمیه مازندران در این مراسم مساجد را برترین اماکن و مراکز در جامعه اسلام معرفی کرد که مورد هجمه فراوان بدخواهان نظام توحیدی قرار گرفته است.
حجت الاسلام ابوترابی با تاکید بر نگهبانی از این اماکن اسلامی، تحقق اهداف و مطالباتمقام معظم رهبری در پرورش طلاب عالم با نگرش جهانی و توانمندی در امور دینی، گسترش سطوح عالیه و رشته های تخصصی بومی استانی و نیز انجمن علمی را بخشی از برنامه های حوزه های برشمرد.