رئیس بنیاد سعدی گفت: امروز بیش از ۳۰۰ مدرس غیر ایرانی در دنیا زبان فارسی را آموزش میدهند.
وی گفت: اگر روابط ما از نظر سیاسی با کشوری خوب نباشد دلیل نمیشود که علاقه به آموزش زبان فارسی در خارجیها از بین برود و ما همچنان دورههای آموزشی زبان فارسی به غیر ایرانیان را ادامه میدهیم.
رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه این بنیاد با حدود ۶ سال سابقه تلاش کرده است آموزش زبان فارسی را در جهان سامانمند کند، افزود: تالیف انواع کتابهای درسی بر پایه روشهای تخصصی آموزش فارسی به خارجیها از برنامههای مهم ماست و ما در آموزش زبان فارسی بهتر از گذشته پیش رفته ایم، زیرا آموزش زبان فارسی مستلزم رعایت استانداردهای دقیق است.
حداد عادل گفت: در سه سال گذشته ۵۵ دوره آموزشی برای تربیت مدرس زبان فارسی برگزار کرده ایم که این دوره مفصلترین دوره آموزش تربیت مدرس است که قرار است از هفته آینده به مدت ۴ هفته برگزار شود که برای شرکت کنندگان در این دوره سفرهای فرهنگی به سمنان و اصفهان را در نظر گرفته ایم و دوره آموزشی برای فارسی آموزان آزاد، دی خواهد بود.
برگزاری هشتاد و پنجمین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی ویژه استادان زبان فارسی؛ بزودی
وی افزود: امسال هشتاد و پنجمین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی ویژه استادان زبان فارسی برگزار میشود که این دوره نخستین دوره بلند مدت تربیت مدرس زبان و ادبیات فارسی بنیاد سعدی است.
حدادعادل با بیان اینکه این دوره از هفته آینده با حضور ۹۳ معلم زبان فارسی برگزار میشود که ۶۷ نفر غیر ایرانی و ۳۶ نفر ایرانی هستند، گفت: همچنین این استادان زبان فارسی از ۱۶ کشور ارمنستان، ازبکستان، اوگاندا، ایران، آلبانی بنگلادش، ترکیه، تونس، دانمارک، سوریه، صربستان عراق، کنیا، گرجستان، لبنان و هند برای حضور در این دوره به تهران میآیند.
وی با بیان اینکه در این دوره ۲۴ استاد تدریس میکنند که منابع آموزشی آن از معتبرترین منابع تولیدی بنیاد سعدی است، افزود: در این دوره زبان آموزان معلم زبان فارسی فنون آموزش واژه، دستور، مهارت خواندن، صحبت کردن، نوشتن و شنیدن را فرا میگیرند.