به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: این
جشنواره از عصر روز چهارشنبه (۲۰ تیر) با رقابت آشپزهای حرفهای و بخش مردمی آغاز به کار کرد.
جلیل بالایی با بیان اینکه این جشنواره به مدت سه روز برپا خواهدبود، اظهار کرد: «جشنواره شامل دو بخش آشپزی حرفهای و بخش مردمی است.»
وی در ادامه افزود: «در بخش حرفهای هتل ها، واحدهای پذیرایی و اقامتگاههای بوم گردی استان حضور دارند که در این جشنواره هنر آشپزی خود را ارائه میدهند.»
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کرمانشاه با تاکید براینکه این جشنواره تنها در بخش غذاهای سنتی و محلی است، اضافه کرد: «آزمون بخش حرفهای و آزمون بخش مردمی با استقبال بسیار خوبی برگزارشد که در بخش مردمی بیش از ۱۰۰ شرکت کننده هنر آشپزی خود را در معرض قضاوت داوران ملی جشنواره قرار دادند.»
بالایی تصریح کرد: «علاقهمندان به شرکت در بخش مردمی جشنواره غذا و هنر آشپزی روز پنجشنبه نیز فرصت دارند تا در این جشنواره شرکت کنند.»
بالایی بابیان اینکه در پایان جشنواره به پنج نفر برتر بخش حرفهای گواهی معتبر آشپزی اعطا میشود، گفت: «همچنین این افراد به مسابقات کشوری آشپزی ایرانی که بهمن امسال در تهران برگزار خواهد شد، اعزام میشوند.»
به گفته این مسئول از برگزیدگان بخش مردمی نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.
او متذکرشد: «در حاشیه این جشنواره کلاسهای آموزشی آشپزی را به منظور آموزش روشهای جدید پخت انواع غذاهای سنتی و استفاده از مواد اولیه کمتر با بازدهی بیشتر خواهیم داشت.»
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کرمانشاه بابیان اینکه اجرای مراسم آئینی و موسیقی محلی از دیگر برنامههای جانبی جشنواره خواهد بود، اعلام کرد: «ساعت بازدید از نمایشگاه ازساعت ۱۷ تا ۲۳ است.»
اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی از روز ۲۰ تیرماه در پارک شاهد شهر کرمانشاه شروع و تا روز جمعه ۲۲ تیرماه ادامه دارد.