بیش از 6000 قطعه شتر مرغ به صورت سنتی و صنعتی در نیشابور پرورش داده می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئيس اداره توليدات دامي جهادكشاورزي شهرستان نيشابور گفت: در حال
جعفر مسلمي افزود: همچنین حدود 3000 قطعه شترمرغ به صورت سنتي در سطح روستاها پرورش داده مي شود.
رئيس توليدات دامي جهادكشاورزي نيشابور گفت: شهرستان نیشابور با این میزان پرورش شتر مرغ یکی از قطب های پرورش این گونه پرنده در استان است.
مسلمي افزود: گوشت شترمرغ به دليل داشتن چربي درونبافتي بسيار كم وميزان آهن بالا خاصيت درماني دارد وبه عنوان يك منبع پروتئيني سالم درتغذيه جامعه توصيه مي شود.
وی گفت: هر شترمرغ مولد در شرايط مناسب قادر به توليد حدود50تا80 عدد تخم وتوليد تعداد 35 قطعه جوجه در سال است كه هر جوجه شترمرغ بعد از 7 ماه پرورش به وزن حدود 90 كيلوگرم مي رسد كه ميزان استحصال گوشت بدون استخوان از هرشترمرغ پرواري حدود 33 كيلوگرم است.
رئيس توليدات دامي جهادكشاورزي نيشابور افزود: تخم، پوست، پر و پوكه تخم اين پرنده نيز مصارف غذایی، بهداشتي و آرايشي ، تزئيني و هنري دارد .