رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: انعقاد تفاهم نامه میان سازمان فرهنگی هنری و سازمان دانش آموزی اتفاق تاریخی بزرگی است که ثمرات آن بعدتر آشکارتر میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانش آموزی و سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نخستین سالگرد تأسیس باغ کتاب و در سال حمایت از کالای ایرانی تفاهم نامه همکاری در چهار فصل و مشتمل بر ۲۴ ماده منعقد کردند.
قرار است این دو سازمان از امکانات متقابل یکدیگر از قبیل: توان فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی، کارگاهی، کتابخانه ای، رایانهای و ارتباطی و به طور کلی از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری یکدیگر برای تقویت نقش آفرینی دانش آموزان در مدیریت فرهنگی شهر تهران استفاده کنند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این رویداد با بیان اینکه این تفاهم نامه یک اتفاق تاریخی بزرگ در کشور است، گفت: کار آموزشی برای خلاء انجام نمیشود به طور حتم برای مخاطبی انجام میدهیم که برای آنها ارزش قائلیم و در این تفاهم نامه ده لایه علمی آموزشی و کاربردی وجود دارد و فراتر اینکه نگاه ما به فروش کتاب و هدف ما ترویج فرهنگ کتابخوانی است تا بتوانیم برای آینده سازان این نظام کاری کرده باشیم.
سعید اوحدی با بیان اینکه از امروز شاهد تشکیل یک کارگروه مشترک میان دو سازمان هستیم که ظرف حداکثر ده روز ساز و کار اجرای این تفاهم نامه را مشخص میکند، افزود: یکی از نواقصی که بنده همواره آن را احساس کرده ام این بوده است که چطور میتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که دانش آموزان بتوانند از فضای باغ کتاب بازدید کنند و از ظرفیتهای آن بهره ببرند که با امضای این تفاهم نامه ممکن شد.
وی گفت: از جمله برنامههای این تفاهم نامه در بستر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی راه اندازی تورهای تهرانگردی با هدف تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که بازدید از باغ کتاب و باغ موزه قصر از محورهای بازدید دانش آموزان خواهد بود.
معاون پرورشی و فرهنگی و رئیس سازمان دانش آموزی نیز با تأکید بر اینکه شاید بیشتر مشکلات کشور ما به این بر میگردد که با کتاب انس و الفتی نداریم، افزود: قانون ورود به دنیای توسعه و کلید ورود به دنیای نور و روشنایی کتاب است که در بستر این تفاهم نامه تلاش میکنیم فرهنگ کتابخوانی را میان دانش آموزان گسترش دهیم.
علیرضا کاظمی گفت: ما در آموزش و پرورش نمیتوانیم ظرفیت جدیدی ایجاد کنیم و لاجرم باید به سمت استفاده از ظرفیتهای دیگر دستگاهها برویم، این تفاهم نامه سرآغاز یک حرکت بزرگ است.
وی افزود: آموزش و پرورش به دلیل اینکه بزرگترین و نخستین فصل مشترک دولت و ملت است و ظرفیت بیش از ۳۰ میلیون دانش آموز و والدینشان را شامل میشود میتواند در زمینههای مورد تفاهم بسیار مفید واقع شود.