میزان ورودی آب به سد های آذربایجان شرقی با کاهش روبرو شده است.
مجتبی جلیل زاده میانگین مصرف آب را در استان بالاتر از میانگین دنیا دانست و افزود : در آذربایجان شرقی به ازای هر نفر 230 لیتر آب در روز مصرف میشود در حالی که استاندارد مصرف روزانه برای هر نفر 160 لیتر است.
وی اضافه برداشت از چاههای مجاز آب را از عوامل آسیب به منابع آب های زیرزمینی دانست و افزود : برای جلوگیری از اضافه برداشت ها نصب کنتورهای هوشمند در چاه ها ضروری است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای استان خاطرنشان کرد : شهرستان هشترود رتبه اول را در بخش آبزی پروری در استان دارد و سد سهند هشترود در صورتی که آلودگی محیطی نداشته باشد می تواند به پرورش ماهی اختصاص داده شود.
وی گفت : در سدهایی که با هدف تامین آب شرب ایجاد شده پرورش ماهی امکان پذیر نیست.
معاون میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان هم از صدور 70 مجوز بوم گردی از اول امسال در استان خبر داد و افزود : صدور 50 مجوز هم در حال بررسی است .
فرشاد رستمی افزود : برای مراسم تبریز 2018 نزدیک به 163 رویداد ، 200 منطقه طبیعت گردی و 5 مسیر گردشگری با اعتبار 7 هزار میلیارد پیش بینی شده بود که هزار و 500 میلیارد ریال تصویب شد اما پس از کش و قوس در راهروهای مجلس و برنامه و بودجه 680 میلیارد ریال آن ابلاغ شد .
وی با انتقاد از رقم زیاد عوارض در آزاد راه پیامبر اعظم(ص) گفت : متاسفانه اکثر مسافران ورودی به استان ازاین افزایش گله دارند و نبود سرویس بهداشتی و کمپ های استراحت گاه بر این گله مندی افزوده است.
امین امینیان فرماندار هشترود هم ازسرمایه گذاری بخش خصوصی در احداث پل معلق در قلعه ضحاک خبر داد و افزود : مرکز سایت قلعه ضحاک با قدمت چندین هزار ساله متاسفانه مورد کم لطفی قرار گرفته است.
وی از سرمایه گذاری 3 میلیارد ریالی برای احداث تفرجگاه ، سرویس بهداشتی و نماز خانه در این قلعه خبر داد.