سرپرست سازمان فرهنگي اجتماعي ورزشي شهرداري نيشابورگفت: اجراي نماد حديث سلسله الذهب منوط به تخصيص اعتبار از سوی وزارت ارشاد است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرهاد حسامي افزود: نماد حديث سلسله الذهب از جمله طرح هايي است که
وی گفت: آنچه که از شهرداري درخواست شده است همکاري برای جانمايي و استقرار اين طرح بعد از ساخت آن است که در اين زمينه هم تاکنون هيچ بازديدي از سوي کارشناسان شهرداري انجام نشده و هنوز مجوزي صادر نشده است.
سرپرست سازمان فرهنگي شهرداري نيشابور افزود: بنا بر اعلام مديران اداره ارشاد نماد حديث سلسله الذهب قرار است با اعتبارات دولتي ساخته شود و براي اين موضوع رايزني هاي لازم نيز صورت گرفته است.
حسامی گفت: شهرداري نيشابور براي ساخت و نصب تنديس ها و نماد هاي شهري در نقاط مختلف شهر بر اساس برنامه مدون و از پيش تعيين شده و با اختصاص بودجه هاي معين اقدام مي کند و براي اجراي اين چنين طرح ها و نماد ها نيز در صورتيکه رديف هاي اعتباري ملي داشته باشد، نيز همکاري لازم را خواهد داشت.
حدیث سلسلةالذهب، حدیثی است که از حضرت علی بن موسی الرضا به هنگام ورود ایشان به نیشابور نقل شده است.