در استان قزوین ۱۹ واحد و مزرعه پرورش بوقلمون وجود دارد که در این واحدها سالانه ۲ هزار تن گوشت بوقلمون تولید و به بازار عرضه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین,معاون مدیر طیور جهادکشاورزی گفت: ظرفیت سالانه استان قزوین در ۲ دوره تولید ۱۶۰ هزار
رمضان پور افزود:در واحدهای پرورش بوقلمون استان ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
وی گفت: واحدهای فعال درهر دوره ۴ ماهه ۸۰ هزار قطعه بوقلمون پرورش میدهند که این مقدار تولید باعث شده استان قزوین به عنوان ۱۰ استان برتر تولید گوشت بوقلمون در کشور شناخته شود.
معاون مدیر طیور جهاد کشاورزی بیان کرد: حساسیت کمتر بوقلمون به بیماریها، مرگ و میر کمتر و نوسانات کمتر بازارفروش یکی از مزایای پرورش این پرنده است.
به گفته متخصصان تغذیه چربیهای اشباء شده این پرنده ۵ برابر کمتر از گوشت قرمز است.
بوقلمون سرشار از ویتامینهای گروه ب و ویتامین A است.