عشایر ۲۵ درصد از گوشت قرمز چهارمحال وبختیاری را تامین کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزچهارمحال وبختیاری،مدیرکل امورعشایر استان گفت:افزون بر ۲۵درصداز گوشت مصرفی این استان توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می شود.
یحیی حسین پورگفت:امسال عشایرکوچرو اززمان استقراردرمناطق ییلاقی تاکنون بیش از ۱۰هزار تن گوشت قرمز تولیدداشتند.
وی گفت:عشایر نقش مهمی در تولید گوشت قرمز کشور دارندوتولیدات عشایری از بهترین وبا کیفیت ترین نوع گوشت تولید کشور است.
به گفته وی، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط عشایر کوچرو در مناطق ییلاقی تولید و به بازار عرضه شده است.
حسین پور افزود:پرداخت تسهیلات به منظور تامین سرمایه درگردش برای پروار دام های تولیدی،کاهش هزینه های تولید، افزایش تولیدگوشت قرمز وجلوگیری از واسطه گران ودلالان جهت کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار از اولویت امور عشایر استان است.
چهارمحال و بختیاری پس از فارس دومین استان عشایرنشین کشوراست.