پشت پرده حضور شرکت کنندگان در همایش يک گروه تروريستي بدنام؛
گزارش از حضور پر تعداد اتباع مهاجر خارجی در نشست منافقين
گاردین مي نويسد: نیمی از شرکت کنندگان در همایش (گروهک تروریستی منافقین) در پاریس، اتباع مهاجر اروپاي شرقي بودند که با وعده سفر گردشگری ارزان قیمت در آن تجمع شرکت کرده بودند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ گاردین فاش کرد نیمی از شرکت کنندگان در همایش روز شنبه گروهک تروریستی منافقین در پاریس، آوارگان و اتباع کشورهای لهستان، چک اسلواکی و آلمان بودند که با وعده سفر گردشگری ارزان قیمت در آن تجمع شرکت کرده بودند.
پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین چاپ انگلیس در گزارشی به قلم مشترک آرون مرآت و جولیان بورگر با انتشار بخش هایی از سخنان رودی جولیانی وکیل شخصی و مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشست گروهک تروریستی منافقین در فرانسه ، به پشت پرده حضور پر تعداد میهمانان در آن همایش پرداخت و فاش کرد: در این همایش حدود 4 هزار نفر شرکت داشتند که تنها نیمی از آنها ایرانی بودند و نیمی دیگر افرادی از اروپای شرقی بودند که با وعده سفر ارزان قیمت به پاریس به همراه غذا و محل اقامت چندروزه به این همایش آورده شده بودند.
در این گزارش آمده است: در گرمای شدید و دمای بالا حدود 4 هزار نفر با اتوبوس به پاریس محل برگزاری همایش گروه مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) آورده شدند. حدود نیمی از شرکت کنندگان ایرانی بودند و نیمی دیگر از آنها اتباع کشورهای لهستان، چک اسلواکی و آلمان بودند که در پاسخ به یک فراخوان فیس بوکی با قول سفر به پاریس به همراه غذا و محل اقامت تنها در ازای 25 یورو در این همایش شرکت کرده بودند. صدها مهاجر ساکن آلمان نیز در این همایش حضور داشتند. بسیاری از آنها در حین سخنرانی زیر درختان چرت می زدند.
یک زن که به همراه دو فرزندش در این نشست شرکت کرده و در حال باد زدن دو بچه خود در کف زمین محل برگزاری همایش بود، به خبرنگار گاردین گفت: ما فراخوان را در فیس بوک دیدیم و تصمیم گرفتیم برای تعطیلات (به پاریس) بیاییم. من قبلا هرگز پاریس را ندیده بودم و هیچ چیزی درباره مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) هم نمی دانم.
براساس این گزارش گاردین، علاوه بر جولیانی 32 تن دیگر از مقامات و افسران نظامی آمریکا در آن شرکت کردند. بیل ریچاردسون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و وزیر انرژی آمریکا و فرماندار دموکرات نیومکزیکو نیز در این مراسم حضور داشتند. استفان هارپر نخست وزیر سابق کانادا نیز در این همایش سخنرانی کرد.
روزنامه گاردین در ادامه گزارش خود نوشت: مشخص نیست آیا مقاماتی که در همایش روز شنبه سخنرانی کردند، بابت آن پولی دریافت کردند یا نه. سازمان مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) به پرداخت دستمزدهای بسیار بالا (به سخنرانان) شهره است.
این روزنامه همچنین نوشت: اکثر ناظران سیاسی ایران می گویند سازمان مجاهدین (گروهک تروریستی منافقین) در داخل ایران به دلیل استفاده از خشونت و ارتباط نزدیک با دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل، به شدت مورد تنفر است.
انتقاد کارشناسان از حضور سیاستمداران انگلیسی در نشست گروهک منافقین در پاریس
شبکه تلويزيوني پرس تي وي در گزارشي اعلام کرد: گروهک تروریستی منافقین نشستی در پاریس برگزار کرد که سیاستمداران آمریکایی و انگلیسی نیز در آن حضور داشتند. کارشناسان معتقدند حضور این سیاستمداران در نشست پاریس با این هدف انجام شد که به این گروه تروریستی که طی سالها هزاران ایرانی را به قتل رسانده است، مشروعیت داده شود.
ریچارد سودان خبرنگار پرس تی وی در لندن در گزارشی اعلام کرد: گروه موسوم به مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) که یک گروه تروریستی بدنام است روز شنبه کنفرانس سالانه خود را در پاریس برگزار کرد. گروهک منافقین طی سالها، هزاران تن از مردم عادی ایران را کشته است. اما در مورد منبع حمایتی و دستور کار این گروه سئوالات فراوانی وجود دارد.
مسعود شجره از کمیسیون حقوق بشر اسلامی در لندن، در این مورد گفت: "فکر می کنم ابتدا باید حقیقتی را مشخص کنیم. این گروه در حقیقت یک سازمان تروریستی است و از ابتدا همینطور بوده و به عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است. این گروه شمار فراوانی از مردم بی گناه ایران را کشته است. آنها در عراق هم تعدادی زیادی از جمله کردها را کشتند. آنها هنگام استقرار در عراق تحت فرمان صدام بودند و بسیاری از جنایات خود را به دستور وی و سایرین مرتکب شدند".
در حالیکه گروهک منافقین به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است، بسیاری از میزان حمایت سیاستمداران غربی از این گروه که عمدتا به سبب مخالفت آن با جمهوری اسلامی انجام می شود، آگاه نیستند.
مارکوس پاپادوپولوس سردبیر نشریه «پالتیکس فرست» از اینکه سیاستمداران انگلیسی تا این حد گذشته گروهک منافقین را نادیده گرفته و با حضور در نشست پاریس به مشروعیت بخشیدن به آن کمک کرده اند، ابراز شگفتی کرد.
پاپادوپولوس گفت: "در این کنفرانس سیاستمداران انگلیسی و آمریکایی شرکت کردند که در حقیقت خواستار سقوط حکومت در یک کشور مستقل شده اند. این اقدام نقض جدی حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل است. آنها هیچ حق قانونی، اخلاقی یا سیاسی نداشتند که خواستار سقوط حکومت ایران شوند. سیاستمداران انگلیسی که در آن نشست شرکت کردند از این مسئله غفلت کردند که ایران انتخابات برگزار می کند. در ایران انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی به طور مرتب برگزار می شود. افرادی مانند دیوید ایمس، ترزا ویلیرز و متیو آفورد از سیاستمداران طرفدار اسرائیل هستند. آنها اعضای گروه محافظه کار اسرائیل هستند. به نظر من دلیل حضور آنها در کنفرانس پاریس این بود که چنین دستوری از اسرائیل به آنها رسیده بود".
بسیاری از کارشناسان بین المللی بر سر این نکته که گروهک منافقین یک سازمان تروریستی است با هم توافق دارند و از نظر آنها کنفرانس سالانه آنها در پاریس نیز اقدامی کاملا تبلیغاتی برای بهبود وجهه این گروه تروریستی بود.
خبرنگار پرس تی وی در پایان گزارش خود گفت: از جمع کسانی که در نشست پاریس شرکت کردند فقط نیمی ایرانی بودند. بقیه این افراد را عمدتا پناهجویان و جوانان اهل کشورهای شرق اروپا تشکیل می دادند که مشتاق سفر به پاریس بودند. اکنون پرسش اصلی که منتقدان مطرح می کنند این است که اصولا چرا سیاستمداران محافظه کار عضو پارلمان انگلیس که خود را دموکرات می نامند در نشستی که یک گروه ترویستی بدنام برگزار کرد، شرکت کردند.