مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی گفت: صادرکنندگان پتروشیمی با بازار ثانویه ارز و نرخ توافقی آن موافقند اما معتقدند که آن ها نباید مقابل خریدار ارز قرار بگیرند.
وی گفت: در بورس نمی دانید خریدار و فروشنده کیست و چه محصولی عرضه می شود. به نظر من در نیما هم باید چنین اتفاقی بیفتد یعنی بانک مرکزی مسئله را به گونه ای مدیریت کند که دیگر صادرکننده دنبال متقاضی برای ارز حاصل از صادرات نباشد؛در واقع ما باید ارز را به بانک مرکزی بدهیم و بانک مرکزی خودش کار توزیع را انجام دهد.
شریفی اظهار داشت: با توجه به تصمیمی که اخیرا درباره تغییر نرخ خوراک گرفته شده، چشم انداز سود شرکت های پتروشیمی بهتر شده است. در ابتدای سال دولت اعلام کرد که خوراک پتروشیمی باید با ارز 4 هزار و 200 تومانی دریافت شود. این تصمیم، شرکت های پتروشیمی به ویژه آن هایی که خوراک مایع دریافت می کنند را شدیدا متضرر کرد و باعث افت این شرکت ها شد. طبیعی است که در چنین شرایطی چشم انداز مردم نسبت به آینده شرکت ها هم تغییر کند و این مسئله بر وضعیت خرید و فروش سهام شرکت ها در بورس هم اثر گذاشت.
مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمیافزود: خوشبختانه در جلسه ای که دو سه هفته اخیر تشکیل شد، قرار شد ارزش خوراک پتروشیمی با ارز 3 هزار و 800 تومان محاسبه شود. این تصمیم حاشیه مناسبی برای سود پتروشیمی ها ایجاد کرد و سهام پتروشیمی ها هم در چنین شرایطی حتما با استقبال بیشتری رو به رو خواهد شد.