سالیانه بیش از 158 هزار و 596 تن میوه گرمسیری در سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان وبلوچستان ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هشت هزار و 818 هکتار از سطح باغ هاي سیستان و بلوچستان به کشت میوه های گرمسیری اختصاص دارد.
شهرکی افزود: سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی ، گرم و مرطوب خاستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور محسوب می شود به طوری که در تولید برخی میوه ها در ایران بی رقیب است.
اردشیر شهرکی ادامه داد: انبه با هزار و 490 هکتار ، موز با چهار هزار و 513 هکتار ، گواوا با 959 هکتار ، کُنار با هزار و 164 هکتار و چیکو با 462 هکتار بیشترین سطح باغ هاي میوه گرمسیری سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
وی با اشاره به شرایط هوا و توانمندی استان در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و منحصر به فرد از جمله انبه ، موز ، پاپایا ، گواوا، هندوانه آناناسی ، نارگیل ، زیتون محلی و مرکبات افزود: زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر ، سرباز ، ایرانشهر ، کنارک و چابهار هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.