مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل: ملت ایران دولت را در برابر تحریمهای رییس جمهور عربده جو و عهدشکن آمریکا حمایت میکند.
وی ادامه داد: بی تردید ایران قدرت نخست منطقه است که توانسته دست آمریکا و متحدانش را با مدد محور مقاومت از منطقه کوتاه کند، رئیس جمهور آمریکا بداند ملت ایران در برابر یاوه گوییهایش ایستاده و اتفاق کلمه ای که در کشور ما بوجود آمده بشارت دهنده موفقیت ها در آینده است.
رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه همچنین گفت: امروز دو محور بر اساس فرهنگ اسلامی ایرانی، انقلابی و پیشبرد علم مد نظر مدیران دانشگاه آزاد است. یکی از مصادیق پیشرفت در علم تولید هوش مصنوعی است که از این موفقیت می توان برای رشد در حوزه اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها و تهدیدهای بین المللی استفاده کرد.
وی افزود: تولیدات علمی ایران طی 40سال گذشته 70برابر شده و تعداد دانشجویان به 5میلیون نفر رسیده است. این نشانگر علم دوستی ملت ایران می باشد که پس از ظهور اسلام این مهم بروز بیشتری داشت و حاصل آن ظهور علمایی در جای جای کشور است.
تولیت آستان قدس رضوی نیز در این مراسم گفت: یکی از نکات مهمی که دشمن از ابتدای انقلاب در آن دمیده مساله تبلیغ و تلقین ناکارآمدی انقلاب است.
حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی افزود: با علم و فناوری می توان کشور را پیش برد چنانچه در هشت سال دفاع مقدس به موفقیت های مختلف از جمله در حوزه هوا و فضا دست یافتیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش و برنامه ریزی دقیق منجر به رسیدن جوانان ما به این مقام های جهانی شد و از طرف دیگر این دانشجویان توسل خود به ائمه اطهار(ع) را به نمایش گذاشتند.
دکتر فرهاد رهبر افزود: اگر دو بال علم و ایمان نبود این جوانان نمی توانستند به قله های موفقیت و ترقی دست پیدا کنند.
طی این مراسم مدال ها و کاپ های تیم روبوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جهانی مونترال به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد.
تیم دانشگاه آزاد اسلامی در آن مسابقات که از 28تا31 خرداد گذشته در کانادا با حضور 400تیم از 40کشور جهان در لیگ های مختلف در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی برگزار گردید موفق به کسب 16مقام برتر رقابت ها، سه مقام نخست، سه مقام دوم و سه مقام سوم شد.
در مجموع تیم ام.آر.ال دانشگاه آزاد اسلامی به همراه تیم های دانش آموزی کاوش و مدرسه انرژی اتمی موفق به کسب نتایج برتر در بخش های روبات انسان نما، شبیه ساز امدادگر، امدادگر واقعی و روبات صنعتی شدند.