مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ایجاد خانه های امید برای بازنشستگان سراسر کشور را اولویت صندوق بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان، آقای تقی زاده در جمع مدیران کانونهای بازنشستگی ادارات استان گفت: ۴۶ خانه امید در کشور فعال است و قرار است تشکلها و کانونهای بازنشستگی در این خانه ها رسمیت یافته و با واگذاری امور به آنها مطالبات بازنشستگان را در استانها پیگیری کنند.
او توجه به معیشت، بهداشت و درمان و منزلت بازنشستگان را از وظایف مهم این صندوق دانست افزود: برنامه های کلانی برای تحقق آن در حال اجراست .
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از بررسی طرحهایی در قالب قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: پیشنهادات کانونهای بازنشستگی کشوری در تصمیم گیریهای این کمیسیون لحاظ می شود.
او با اشاره به وجود حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بازنشسته کشوری و افزوده شدن ۵۵۰ هزار نفر تا سال آینده به این تعداد ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان و توسعه بیمه تکمیلی، برنامه های مناسبی برای بازنشستگان در حال تدوین است و تا یک ماه آینده آماده می شود .
مدیر عامل صندوق بازنشستگی استان هم گفت: بیش از ۳۱ هزار و ۵۰۰ بازنشسته و مستمری بگیر این صندوق در استان هستند که حدود ۶۶ درصد آنها بازنشستگان آموزش و پرورش و بقیه از دستگاههای اجرایی دیگر هستند.
آقای افشار از پرداخت ۱۸ میلیارد و ۷۲۴ میلیون تومان تسهیلات در ۶ ماه گذشته به بازنشستگان کشوری استان خبر داد و افزود: نخستین خانه امید بازنشستگان کشوری پارسال در شهرستان ملایر افتتاح شد و در شهر همدان هم قرار است ۲ خانه امید ایجاد شود.
آقای قیاسی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استاندار هم با اشاره به توجه ویژه دین اسلام به جایگاه سالمندان و بازنشستگان گفت: این قشر باید بیشتر تکریم و از تجربه های آنها استفاده شود .