به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس در خرمآباد، اظهار داشت: دشمنان با تمام توان سعی در براندازی تفکرات اسلامی دارند و از هرگونه ابزار رسانهای به ویژه فضای مجازی در جهت رسیدن به اهداف شوم خود استفاده میکنند.
وی در خصوص استفاده جوانان از فضای مجازی گفت: فضای مجازی اگر با کنترل و مدیریت در جهت روشنگری و تبیین مسائل انقلابی و اجتماعی باشد، فرصت است؛ ولی اگر بدون هیچ نظارت و کنترلی به حال خودش رها شود، تهدیدی بیش نیست.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت بانوان در دفاع مقدس گفت: ما باید فرصتها و تهدیدها را بشناسیم و برای ایجاد فرصت، مخاطب و نیازهایش را مدنظر داشته باشیم؛ چرا که اگر در این زمینه کوتاهی کنیم دشمنان جای خالی ما را پر میکنند و هر آنچه را که خودشان میخواهند به جوانان ما تلقین میکنند.
مجتهدزاده با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس سرشار از تجربههای آموزنده است که میتواند انسان را به کمال برساند، افزود: ملت ایران با روحیه همدلی، ایثار، همبستگی و اصلاح الگوی مصرف، توانست در برابر دشمن تا دندان مسلح مقاومت کند.
وی با بیان اینکه قالبهای هنری و ادبی مانند: شعر، داستان، قصه، نمایشنامه و خاطره، بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس هستند، گفت: بیان خاطرات دفاع مقدس نقش مؤثری در تبیین و روشنگری وقایع تلخ و شیرین هشت سال مقاومت و پایداری دلاورمردان و شیرزنان کشورمان دارد؛ چرا که خاطرات بر اساس واقعیت هستند و همه اقشار و گروهها را با هر سطح سوادی جذب میکنند.
وی خاطرنشان کرد : پژوهشگران عرصه دفاع مقدس نباید از بررسی نقش زنان ایثارگر در آن دوران غافل باشند ؛ چرا که آنها علاوه بر نقش تربیتی که برای فرزندان مجاهد خود ایفا کرده و یا به عنوان همسر در غیاب شوهر رزمنده مسئولیت خانواده و فرزندان را بر عهده داشتهاند، گاهی پیش میآمد که مستقیم نیز در جبهه حضور داشتهاند و هر کاری از دستشان بر میآمد برای پیروزی اسلام انجام میدادند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت بانوان در دفاع مقدس با بیان اینکه تعداد زیادی از زنان انقلابی در ستادهای پشتیبانی جنگ حضور فعالی داشتند و در جهت تهیه اقلام مورد نیاز رزمندگان تلاش میکردند، افزود: ثبت و ضبط خاطرات این عزیزان و انتقال آنها به نسل جوان و آیندگان گامی است که باید در جهت ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری برداشته شود.
وی در پایان به برگزاری کلاسهای تاریخ شفاهی توسط ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان اشاره کرد و گفت: برگزاری اینگونه دورههای آموزشی برای پژوهشگران دفاع مقدس، باعث میشود که با آگاهی لازم به سراغ سوژههای مورد نظرشان برای مصاحبه بروند و آثار ارزندهای در این زمینه تالیف کنند.