96 درصد محصولات غذایی تولید شده در خراسان جنوبی دارای نشانگر رنگی تغذیه ای هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این نشانگر به مصرف کنندگان این امکان را می دهد تا ماده غذایی مورد نظر خود را براساس الگوی مصرف و یا محدودیتهای مصرفی و مطابق با شرایط سنی و جسمی خود بصورت آگاهانه انتخاب کنند.
خانم ناصری، سلامتی مردم را مهمترین دغدغه مسئولان بهداشتی عنوان کرد و افزود: این نشانگر دارای سه رنگ به صورت چراغ راهنمای تغذیه ای شامل قرمز، نارنجی و سبز است که بر روی بسته بندی محصولات نصب می شود.
وی گفت: رنگهای این نشانگر مقدار چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک در هر سهم ماده غذایی را نشان می دهد به طوریکه رنگ قرمز نشانگر مقدار زیاد، رنگ نارنجی مقدار متوسط و رنگ سبز نشانگر مقدار مطلوب چربی، قند و نمک موجود در مواد غذایی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به خانواده ها توصیه کرد برای سلامتی خود هنگام خرید مواد غذایی دقت و توجه بیشتری به نشانگرهای رنگی نصب شده روی محصولات داشته باشند و الگوی مصرف خود را به شیوه مناسب تری انتخاب کنند.