زیره کاران گنبدی امسال 800 تن محصول برداشت کردند.
برداشت زیره در گنبدکاووس ، قطب تولید این گیاه دارویی در استان گلستان به پایان رسید .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گلستان؛ کارشناس اداره جهاد کشاورزی گنبد کاووس گفت : امسال کشاورزان گنبدی در 2 هزار هکتار زمین خود ، زیره کاشته بودند.
مینا پیری گفت : زمین های حاشیه اترک در شمال گنبدکاووس برای کشت زیره بسیار مناسب است .
پیری افزود : تحمل خشکی زیاد و طول دوره رشد کوتاه سبب شد کاشت این محصول برای کشاورزان شمال گنبدکاووس به صرفه باشد.
وي با بیان اینکه به طور متوسط از هر هکتار بین 300 تا 600 کیلوگرم زیره برداشت می شود گفت : زیره کاران گنبدی امسال 800 تن محصول برداشت کردند.
خانم پیری افزود : علاوه بر فروش در بازارهای داخلی ، زیره گنبدکاووس به بازارهای خارجی نیز صادر می شود.
زیره طبعی گرم و خشک دارد و علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی ضد نفخ و ضد تشنج نیز هست .