امروز سی و هفتمین سالگرد شهادت مصطفی چمران است؛ کسی که برای نسل امروز یکی از الگوهای ایستادگی و قهرمان علم و جهاد است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ یک عکاس از لحظه ثبت یکی از فریمهای فیلم عکاسی اش میگوید.
چاپ تازهترین کتاب عکس مریم کاظم زاده از معدود خبرنگاران و عکاسان دوران انقلاب و دفاع مقدس که عکس معروفی از شهید چمران روی جلد آن قرار گرفته است.
مریم کاظم زاده در سالهای انقلاب برای تحصیل به انگلیس رفته بود، تحصیل در رشته فیزیک را رها میکند و به دلیل علاقه زیاد به رشته خبرنگاری به ایران باز میگردد و از آن روزها مستندات زیادی ثبت میکند به ویژه در همراهی با دکتر چمران در کردستان.
وی از مردی میگوید که منصف، شجاع و سریخت بود، از کسی که امکانات و تسهیلات عالی در آمریکا را به یکباره کنار میگذارد و سر از جنوب لبنان در میآورد، زیرا نمیتوانست چشم بر حقایق ببندد.
مریم کاظم زاده در دوران حضور کاری خود در مریوان با اصغر وصالی آشنا میشود؛ فرمانده گروهی موسوم به دستمال سرخها که برای حفظ منطقه به کردستان رفته بودند.
کاظم زاده با اصغر وصالی ازدواج میکند؛ فرماندهای که چمران او را خیلی دوست داشت، اما خیلی زود شهید میشود.
کاظم زاده در گفتگو با خبرنگار ما به گمنام بودن بسیاری از شهدای جنگ تحمیلی و کم کاریها نیز اشاره میکند و فیلم «چ» را یک نمونه موفق میداند که تمام لحظاتش را میتواند درک کند.
امروز سی و هفتمین سالگرد شهادت مصطفی چمران است؛ کسی که برای نسل امروز یکی از الگوهای ایستادگی و قهرمان علم و جهاد است؛ کسی که همیشه و در همه حال خدا را درنظر داشت و فقط مرد سخن نبود.