سمومی که در محصولات میماند
باقی مانده سموم در نمونههای گرفته شده از محصولات کشاورزی در بازار میوه و تره بار شیراز، گاهی به ده درصد میرسد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: باقی مانده میزان سموم محصولات کشاورزی که هر روز وارد میدان میوه و تره بار شیراز میشوند به صورت نمونه درآزمایشگاه مرجع علوم پزشکی شیراز بررسی میشود.
دکتر رزمجو افزود: این میزان به طور متوسط ۱۰ درصد است در حالی که مقدار این سموم در دنیا، تنها یک تا دو درصد است.
رزمجو بیان کرد: آمارهای به دست آمده به جهاد کشاورزی اعلام میشود.
وی افزود: ورود این سموم به بدن میتواند زمینه ابتلا به سرطان را در بدن شخص باشد.
دکتر رزمجو تصریح کرد: امکان شناسایی محل کشت و یا کشاورزانی محصولات مختاف را وارد میدان میوه و تره بار شیرازمی کنند، وجود ندارد.
دکتر رزمجو گفت: طرح ارتقا محصولات کشاوررزی در دستور کار دو وزارت خانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: به همین منظوربا هدف تلاش برای سالم سازی محصولات کشاورزی به همه زمینهای کشاورزی کد ۱۶ رقمی سلامت داده میشود.