استاندارد تولید کنسرو ماهی قزل آلا تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ نایب رییس سندیکای صنابع کنسرو کشور با بیان اینکه با شروع فصل تابستان و پایان فصل صید ماهی تن در بنادر کشور کارخانه های کنسرو ماهی با کمبود ماده اولیه روبرو می شوند گفت: این استاندارد جایگزین ماهی تن در صنعت کنسرو سازی شد ه است.
مسعود بختیاری افزود: این در حالی است که پرورش دهندگان ماهی قزل آلا هم درتابستان به دلیل افزایش تولید این نوع ماهی با مشکل بازار روبرو هستند.
وی با اشاره به قیمت بالای ماهی قزل آلا گفت: در این زمینه نیازمند حمایتهای دولتی هستیم.
نایب رییس سندیکای صنایع کنسرو کشور با بیان اینکه 130 کارخانه تولید کنسرو ماهی در کشور فعالیت می کند که 70 درصد آنها تعطیل شده اند افزود: 30 درصد کارخانه های فعال تولید کنسرو ماهی تنها با یک سوم تا نصف ظرفیت تولید می کنند.