جنگ جهانی دوم با تمام تلخی هایش، بهانهای برای نزدیکی ملت ایران و لهستان شده است.
مریم مجردی به خاطرات خوش لهستانی ها از مهمان نوازی مردم اصفهان اشاره کرد و گفت: پس از گذشت 70سال، شهروندان لهستانی محبت های مردم اصفهان را فراموش نکردند و در تاریخ از آنان به نیکی یاد می شود.
وی با بیان این که رفتار انسان دوستانه مردم ایران به خصوص اصفهانی ها در کتاب های درسی دانش آموزان لهستانی ثبت شده است، گفت: مردم لهستان علاقه ی زیادی برای سفر به ایران به ویژه اصفهان دارند اما متاسفانه بسترهای توسعه گردشگری در این بخش مهیا نشده است.
رییس هیات مدیره انجمن دوستی ایران و لهستان به ضرورت عقد خواهر خواندگی میان شهرهای اصفهان و کراکوف تاکید کرد و گفت: اگر خواهر خواندگی میان این دو شهر به تصویب برسد، می توان از مزایای فرهنگی و اقتصادی این توافق به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
وی با توضیح این مطلب که خواهرخواندگی می تواند نقش ویژه ای را در توسعه گردشگری دو شهر ایفا کند، افزود: با امضای خواهر خواندگی میان اصفهان و کراکوف، شهروندان این دو شهر می توانند به راحتی از تسهیلات روادید سفر استفاده کنند.
مجردی گفت: اصفهان برای مردم لهستان یک شهر مقدس است اما ضعف های رسانه ای و کامل نبودن تبلیغات، میان مردم دو کشور فاصله انداخته است و ضرورت دارد سران دولت های دو کشور به صورت جدی برای توسعه روابط وارد میدان شوند.
وی افزود: مردم لهستان برای سفر به اصفهان مشکل خاصی ندارند و فقط باید روند صدور ویزا تسهیل و زیرساخت ها به طور کامل تکمیل شود تا بتوان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
رییس هیات مدیره انجمن دوستی ایران و لهستان گفت:اگر خط هوایی مستقیم میان شهرهای اصفهان و کراکوف برقرار شود گام بزرگی برای جذب گردشگرانی لهستانی برداشته می شود.