رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وزارت علوم گفت: برای نخستین بار در صنعت غذای کشور، نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی در مشهد برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ «دکتر قدیر رجب زاده» گفت: اولویتهای پذیرش ایدههای نوآورانه برای برنامه شتاب دهی شامل مکملهای مؤثر در بهبود عملکرد مغز، مکملهای پروبیوتیک و پری بیوتیک، مکملهای کاهش وزن و کاربرد فناوریهای نوین در تهیه مکملهای غذایی و گیاهی است.
وی افزود: «نوآوردگاه» رویدادی آموزشی- عملی برای آموزش راه اندازی کسب و کار بر پایه ایدههای نوآورانه به کارآفرینان جوان است و شرکت کنندگان در نوآوردگاه در این مدت روشهای شبکه سازی، امکان سنجی ایده و طراحی مدل کسب و کار را آموزش میبینند، البته با تغییر سبک زندگی مصرف مکملهای غذایی به منظور تکمیل رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد به شدت افزایش یافته است.
قدیر رجب زاده در خصوص هدف از برگزاری این نوآوردگاه گفت: با توجه به ظرفیت بالای گیاهان دارویی بومی در ایران، ضرورت تلفیق فناوری با داراییهای بومی برای توسعه کسب و کارهای نوین و بازار مکملهای غذایی احساس میشود.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه بکارگیری فناوریهای نوین موفقیت تولیدکنندگان را در پی دارد، افزود: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با مشارکت شرکت شزان از مؤسسات مستقر در پارک علم و فناوری پردیس اقدام به برگزاری رویداد نوآوردگاه به منظور راه اندازی کسب و کارهای نوپا در حوزه مکملهای غذایی و گیاهی کرده است.
این نوآوردگاه ۱۷ مرداد و رویداد اصلی در روزهای ۱۳ تا ۱۶ شهریور در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار خواهد شد.