مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۳۵۰ تن گوشت سفید در مرغداریهای این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج از استان شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین,عباس آقا علیخانی عنوان کرد: در سال گذشته این مدیریت ضمن نظارت بر روند فعالیت و
به گفتهی وی؛ در حال حاضر ۱۵۱ واحد مرغ گوشتی در این شهرستان وجود دارد.
علیخانی اضافه کرد: این واحدهای مرغی با ظرفیت ۳.۷۰۰.۰۰۰ قطعه با میانگین ۴ دوره جوجه ریزی در سال فعالیت دارند.