با هدف مبارزه غیرشیمیایی در 2 هزار و 500 هکتار شالیزاری های شهرستان قائم شهر، زنبور تریکوگراما بصورت آیشی رهاسازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه در مبارزه بیولوژیک، مبارزه لکه ای معنایی ندارد گفت: با حضور کارشناسان مراکز، کارشناسان پیش آگاهی بخش خصوصی و انجام نمونه برداری، مبارزه آیشی به صورت همزمان پارسال در 5 هزار هکتار شالیزارهای این شهرستان انجام شد.
مجید جعفری با اشاره به با بیان اینکه جهاد کشاورزی برای تولید محصول ، مخالف مصرف سم و کود نیست افزود: با استفاده بهینه و اندازه مشخص و نیز با رعایت دوره کارنس مصرف سم و کود ، تاثير سوء آن را از بین می برد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر مشکلات پیش رو در ادامه روند این نوع مبارزه را نبود تخصیص به موقع اعتبارات و عقد قرارداد با پیمانکاران بیان کرد و گفت: کنترل کیفی و نظارت حین عملیات کارگاهی و قبل از توزیع و نیز حین توزیع و بعد از توزیع زنبور تریکو گراما در مبارزه بیولوژیک بسیار مهم است.
جعفری ، برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی ، رهاسازی زنبور تریکو گراما برای مبارزه با کرم ساقه خوار ، رصد و ردیابی و تله گذاری مگس میوه ... با هدف تولید محصول سالم از برنامه های این مدیریت در شهرستان قائم شهر عنوان کرد.
شهرستان قائم شهر 8 هزار و 109 هکتار شالیزار دارد.