به مناسبت هفته جهاد کشاورزی ۵۴ پروژه در ۱۳۸ روستا در بخشهای مختلف زیربنایی و تولیدی به بهرهبرداری میرسد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به خرید ۲۸ هزار و ۳۵۰ تن کلزا تاکنون در استان اشاره کرد و افزود: پیشبینی ما این است ۳۲ هزار تن دانه روغنی خریداری شود که با ادامه روند بتوانیم در زمینه سیاست اقتصاد مقاومتی و خوداتکایی گام برداریم.
حیدرپور با بیان اینکه آبیاری تحت فشار کمک بسیار خوبی برای استفاده بهینه از آب است، تصریح کرد: باید از آبی که در اختیار ما قرار میگیرد بتوانیم با استفاده درست مشکل کمآبی را در کشور و استان مدیریت کنیم.
وی درباره بحث تسهیلات اشتغال روستایی، گفت: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار دولت است استفاده از تسهیلات اشتغال روستایی بوده که ۴۵ درصد اعتبار برای بخش کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد طرحها مربوط به بخش کشاورزی است، بیان کرد: حدود ۷۴۰ طرح مصوب کمیتههای فنی استانی شد که از این تعداد ۶۸۴ طرح به بانکها معرفی شد و بقیه در دست بررسی است و ۴۸ طرح با ۶۹ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شد.
حیدرپور یادآور شد: با همراهی بانکها با سرعت بیشتری در بررسی و تعیین تکلیف این پروندهها در اختیار متقاضیان برای کمک به رونق تولید و اشتغال بکار گرفته شود.
وی گفت: امسال در بخش کشاورزی به ۲۵ هزار بهرهبردار تسهیلاتی با اعتبار حدود ۴ هزار و ۹۷۷ میلیارد ریال پرداخت شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به نامگذاری هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: امام راحل (ره) در ۲۷ خرداد ۵۸ فرمان تشکیل جهاد سازندگی را دادند که کار جهادی براساس ساخت روستاها و شرایط آن زمان کشور در دستور کار قرار گرفت.
حیدرپور: اقدامات جهاد سازندگی از همان روزهای آغازین شروع شد و سازندگی در روستاها گسترش یافت که کمک بسیار خوبی صورت گرفت..
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: پس از پایان هشت سال دفاع مقدس سازندگی ادامه پیدا کرد و با ادغام به وزارت جهاد کشاورزی تغییر نام پیدا کرد و همچنان این فعالیتها ادامه دارد.
حیدرپور با اشاره به اینکه در تولید اکثر محصولات کشاورزی به خودکفایی رسیدیم و نیازی به محصولات خارجی نداریم، اضافه کرد: در بحث تولید گندم خودکفا شدیم و امسال نیز نیازی به واردات نداریم.
وی یادآور شد: در سال زراعی جاری کشور ما در زمینه تولید شکر به خودکفایی میرسد که همه اینها با ارتقای بهرهوری محقق میشود.