کُردستان مستعد توسعه باغات
معاون حفظ نباتات جهاد کشاورزی کُردستان، گفت: سالانه بالغ بر ۳۰۰ هزار تُن انواع محصولات باغی در استان تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستــــان، فرید سپری با اشاره به ۴۳ هزار و ۹۸۲ هکتار باغت زیر کشت در استان کُردستان، گفت: از این میزان ۲۷ هزار و ۱۴ هکتار آبی و مابقی دیم است.
وی با بیان اینکه عمده محصولات باغی استان شاملِ توت فرنگی با تولید ۴۱ هزار و ۱۳۵ تُن، گردو با تولید ۱۶ هزار و ۹۴۲ تُن و انگور با تولید ۱۰۱ هزار و ۴۹۷ تُن است، افزود: کُردستان، در تولید توت فرنگی مقام نخست کشور، گردو مقام هشتم و در تولید انگور رتبه دوازدهم کشور را داریم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی به فعالیت ۶۷ واحد گلخانه در استان با مساحت ۱۸۷ هزار مترمربع اشاره کرد و گفت: سالانه چهار هزار و ۷۰۰ تُن سبزی و صیفی و هفت میلیون و ۱۰۰ شاخه گل و گیاه در این واحدها تولید میشود.
سپری عنوان کرد: نُه واحد پرورش قارچ خوراکی و صدفی با مساحت ۳۲ هزار و ۷۰۵ مترمربع و تولید سالانه سه هزار و ۵۷۷ تُن در استان وجود دارد.
وی افزود: ظرفیت افزایش سطح باغات در اراضی مستعد و شیب دار تا حدود ۱۰۰ هزار هکتار وجود دارد که اگر این مهم تحقق یابد پیش بینی میشود تولید محصولات باغی استان به بیش از 2 میلیون تُن افزایش پیدا کند.