کشت سورگوم علوفهای در 200 هکتار از اراضی استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسئول نباتات علوفه ای سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کاشت این گیاه در 200هکتار در زمینهای کشاورزی استان آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان کاشت این میزان به هزار هکتار برسد.
شاپور سهرابی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال 60هزار تن سورگوم از مزارع استان برداشت شود،افزود : این محصول را می توان سالانه تا سه چین برداشت کرد .
وی گفت: اصفهان ، شاهین شهر و میمه ،برخوارو شهرضا از مراکز عمده تولید سورگوم علوفه ای هستند.
سورگوم علوفه ای به دلیل تحمل کم آبی به شتر گیاهان زراعی معروف است و از خانواده غلات است که در کشور با نام ذرت خوشهای شناخته میشود و از نظر اهمیت در جهان پس از محصولاتی همچون برنج، ذرت، گندم و جو در رده پنجم قرار دارد.
سورگوم با نفوذ در خاک سبب جذب رطوبت زیادی میشود و در مقایسه با دیگر گیاهان و غلات از نظر استفاده آب در جایگاه بهتری است و در کنار آن تحمل بهتری هم در مقابل شوری آب دارد.