تغییر طعم آب آشامیدنی اصفهان به دلیل وجود نیترات نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تغییر طعم و مزه آب به دلیل استفاده از آب چاه ها برای آشامیدن است اما این مسئله دلیل بر ناسالم بودن آب نیست.
کمال حیدری افزود: در تصفیه خانه تمام موارد فیزیکی، بیولوژیک، شیمیایی و املاح موجود در آبی که برای آشامیدن استفاده می شود را طی آزمایشات مختلف و شبانه روزی بررسی می شود.
وی با این اطمینان که در آب آشامیدنی نیترات وجود ندارد و اگر چاهی را مشاهده کردیم که آب آن آلوده به نیترات است به طور قطع پلمب میشود افزود: به دنبال بحران آب در اصفهان از آب چاه برای آشامیدن استفاده می شود که هر چه چاه عمیق تر باشد به طور قطع روی مزه و طعم آب تاثیر خواهد گذاشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود:مرکز بهداشت استان به عنوان ناظر سلامتی آب هر روز بهداشت آب را زیر نظر ناظران در آزمایشگاه ها بررسی می کند.