مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از افزایش 25 درصدی کشت زعفران در استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ زارعی با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی در تغییر الگوی کشت، بهره گیری از کشت های کم آب بر و مناسب با شرایط آب و هوایی است گفت : کشت زعفران از 160 هکتار در سال زراعی گذشته به 200 هکتار در سال جاری افزایش یافته است.
خمین و کمیجان بیشترین سطح زیر کشت و تولید محصول زعفران در استان مرکزی را به خود اختصاص دادند.
او، میانگین تولید زعفران در استان مرکزی را چهار کیلوگرم در هر هکتار اعلام کرد و افزود : 600 کیلوگرم زعفران پارسال از اراضی زیر کشت این محصول در استان تولید شد.