در ایام ماه مبارک رمضان 15مرکز غذایی متخلف در استان مهر و موم شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: از ابتدای ماه رمضان تاکنون 30 هزار و 143 مرکز بازرسی روی تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان انجام که۱۵ مرکز پلمب شد.
حسین صفاری افزود: در این بازرسی ها 37 هزار و 870 کیلوگرم مواد غذایی معدوم شد که از این مقدار هشت هزار و 942کیلوگرم آش و حلیم فاسد، خرمای مشکل دار و زولبیا و بامیه بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد پروندههای قضایی ارجاع شده 482 پرونده بوده است، گفت: در 75 درصد از موارد واحدهای صنفی بعد از 48ساعت مشکل رفع شد.
صفاری افزود: در همین مدت، 694 مورد نمونه برداری هم از مواد غذایی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه میزان تخلفات نسبت به مدت مشابه پارسال 15 درصد کاهش یافته است، گفت:در این مدت 9 کارگاه تولید زولبیا و بامیه و کیک غیر مجاز نیز پلمب شده است.