شیخ عفیف نابلسی: قدس مسئله ای محدود به جغرافیا و تاریخ نیست
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی النشره لبنان؛ یکی از علمای شیعه لبنان گفت: قدس مسئله ای محدود به جغرافیا و تاریخ نیست.
شیخ عفیف نابلسی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هنگامی که روزی را به نام قدس نامگذاری کرد می خواست قدرت را به ملتی که دچار ضعف شده بود، بازگرداند و حق ضایع و تباه شده آنها به دست رژیم های مستبد و خائن عرب را به خود آنان بازگرداند. ملتی که برای قرنها سرگردان و ناامید بودند و احساسی سرشار از ناکامی، تزویر و افراط گری داشتند با قدرت ایمان،حماسه و حکمت جایگزین کند.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) نقش مستضعفان،کرامت، عزت و شرف آنها را به رسمیت شناخت؛گفت:« تجاوز هرچقدر طولانی گردد و ظلم هرچقدر شدیدتر باشد و اشغالگری هرچقدر برتر باشد باید از بین برود و نابود گردد».
شیخ عفیف نابلسی اظهار داشت : قدس مسئله محدود به جغرافیا و تاریخ نیست بلکه در هر زمان و در هر سرزمین مسئله ای انسانی است.