سالانه 230 تن ماهی مرغوب در 49 واحد پرورش ماهی گرمابی و سردابی در شهرستان تیران و کرون تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ محسن حاج عابدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون وجود منابع آبی با کیفیت و مهارت و تجربه مدیران تولید را علت کیفیت مطلوب ماهیان تولیدی در تیران و کرون بیان کرد و گفت: افزایش تولید و توسعه واحد های تولید ماهی و ارتقائ سطح فرهنگ مصرف آبزیان مهمترین اهداف تولید ماهی در این شهرستان است.
مدیر مزرعه پرورش ماهی چشمه مرغاب هم استفاده مستقیم از آب جاری چشمه، فیلتراسیون آب،هوادهی از کف و سیستم هوادهی اس پلش، استفاده از غذای با کیفیت و رعایت بهداشت علت افزایش 20 درصدی کیفیت ماهی در این مزرعه دانست .
سجاد محمدی با اشاره به کیفیت ماهیهای تولیدی در این مزرعه گفت: ، بخشی از این تولید به کشور روسیه صادر شده و برای افزایش سرانه مصرف ، ماهی بصورت پاک کرده به متقاضیان عرضه می شود.
وی با بیان اینکه در این واحد بچه ماهی نیز تولید می شود افزود: استفاده از آب چشمه کیفیت رشد بچه ماهی را افزایش داده است و افزون بر 70 درصد بچه ماهی تولیدی ما برای پروار بندی خریداری می شود.
مزرعه پرورش ماهی چشمه مرغاب واحد نمونه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در تیران و کرون است که سالانه بیش از 20 تن ماهی روانه بازارهای داخلی و خارجی می کند.