با بهرهبرداری از طرح تله متری شبکه توزیع آب ، منابع آب در سطح شهر اصفهان پایش ، کنترل و به شکل عادلانه و با فشار یکسان در اختیار مردم قرار می گیرد.
در مرحله اول این طرح شبکه توزیع آب شهر اصفهان علاوه بر هوشمند سازی حوضچه های آبرسانی، حدود 80 فقره والو نیز تعویض شده تا فرایند آبرسانی به مردم در مرحله تنش آبی با سرعت و دقت بیشتری انجام گیرد.
حمیدرضا جانباز با بیان اینکه ساخت حوضچه، تعویض والوها، خرید و نصب عملگرهای برقی، خرید اشتراک برق و مخابرات در بستر MPLS ، اجرا و پیاده سازی تجهیزات تله متری و مانیتورینگ و کنترل مرکزی صورت گرفته است افزود: درمرحله دوم اجرای طرح 24 حلقه چاه و 16 حوضچه دیگر مورد کنترل و مانیتورینگ قرار می گیرد .
وی گفت: با اجرای کامل این طرح تمام منابع آب در سطح شهر اصفهان پایش و کنترل می شود تا آب به صورت عادلانه و با فشار یکسان در اختیار مردم قرار گیرد.
اپلیکیشن امداد و حوادث122 با تکیه بر سامانههای AVLS و GISدیگر طرحی بود که با حضور جانباز به بهره برداری رسید.
این اپلیکیشن با برخورداری از روند مکانيزه، دقيق و قابل اعتماد در مديريت سیستم حوادث، کیفیت ارائه خدمات به مشترکان را افزایش داده و از خسارات هنگفت به شرکتهاي آب و فاضلاب شهري جلوگیری می کند.
با راه اندازی این اپلیکیشن در شرکتهای آب و فاضلاب ، پس از برقراری ارتباط بین پایگاه اطلاعات مکانی GIS و پاو با ثبت حادثه بر روی نقشه، نیازی به دریافت آدرس از تماس گیرنده نیست و امکان بررسی موقعیت حادثه و انتخاب بهترین مسیر برای اعزام نیروهای امداد و حوادث وجود دارد .
هاشم امینی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با بیان اینکه عملیات حفر و تجهیز 70 حلقه چاه آب با اعتبار79 میلیارد ریال در استان آغاز شده گفت: برای عبور از بحران و سازگاری با کم آبی باید به فکر منابع پایدار آب بود.