شهرستان تیران وکرون تولید کننده سالانه 230 تن ماهی گرمابی و سردآبی مرغوب استان اصفهان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهادکشاورزی تیران وکرون 49 واحد پرورش ماهی را در زمینه تولید این گونه ماهیان فعال دانست و گفت: این شهرستان به دنبال افزایش تولید و توسعه واحدهای تولید ماهی وارتقای سطح فرهنگ مصرف آبزیان در جامعه است.
محسن حاج عابدی وجود منابع آبی با کیفیت و مهارت و تجربه مدیران تولید را مهمترین عوامل کیفیت مطلوب ماهیان تولیدی تیران وکرون بیان کرد.
مدیر مزرعه پرورش ماهی چشمه مرغاب واحد نمونه پرورش ماهی قزل آلا هم گفت: بهره گیری از آب جاری چشمه،استفاده از فیلتراسیون آب،هوادهی از کف و سامانه هوادهی اس پلش، تغذیه مناسب ماهیان و رعایت بهداشت در افزایش 20 درصدی کیفیت ماهی این واحد پرورشی موثر است .
سجاد محمدی، صادرات به روسیه ، افزایش سرانه مصرف با عرضه مستقیم ماهی پاک کرده را از موفقیت های این واحد تولیدی دانست و افزود: استفاده از آب چشمه کیفیت بچه ماهی را افزایش داده و بیش از 70 درصد بچه ماهی تولیدی این واحد برای پروار بندی را دیگر واحد های پرورشی خریداری می کنند.
مزرعه پرورش ماهی چشمه مرغاب تیران و کرون سالانه بیش از 20 تن ماهی روانه بازارهای داخلی و خارجی می کند.