به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما میلاد عمر المزوغی در مقاله ای در روزنامه اینترنتی رای الیوم که از انگلیس به روز می شود، درباره بی ثمر بودن توطئه کشورهای عربی ضد ایران نوشت: مردم ایران توانستند با انقلاب خود شاه دیکتاتور را سرنگون کنند، اتفاقی که در تاریخ این کشور سابقه نداشت. در پی سرنگونی شاه، حاکمان عرب منطقه به شدت خشمگین شدند زیرا دیدند یکی از دیکتاتورهایی که همانند آنان بود، سرنگون شد. البته خشم حکام دیکتاتور عرب علت دیگری هم داشت و آن هراس از صدور انقلاب ایران به دیگر کشورهای منطقه بود، کشورهایی که بویی از دموکراسی نبرده اند و وجود دستگاههای دولتی در این کشورها فقط ظاهری از دموکراسی دارد. پول سرشار نفت در این کشورها به جای آنکه برای رفاه مردم هزینه شود، در راه خرید سلاح به کار می رود و به همین علت چرخ اقتصاد در این کشورها نمی چرخد و روز به روز بر میزان بیکاری و مشکلات اقتصادی مردم افزوده می شود.
المزوغی افزود: کشورهای دیکتاتور عربی چهل سال است ضد ایران دشمنی و توطئه می کنند. همین کشورها با تشویق عراق به حمله به ایران باعث نابودی عراق نیز شدند، کشوری که توانسته بود تا حدی اقتصاد خود را سر و سامان دهد و صنایع خود را به روز کند. کشورهای عربی به بهانه واهي تلاش ایران برای گسترش شیعه، دولت بعث عراق را وادار کردند به ایران حمله ای بیهوده انجام دهد هر چند نظام بعث را غیر دینی و بلکه ملحد می دانستند.
در همین حال به سبب سیاست نابخرادانه حکام بیابان نشین عرب، هلال شیعی (محور مقاومت) که از آن واهمه داشتند، به ماه کامل تبدیل شد، ماه کاملی که اطراف آنان را در بر گرفت به گونه ای که چهار کشور عربی که تا همین دیروز هم از نظر اقتصادی و هم از نظر فرهنگی روابط بسیار گرمی با حکام بیابان نشین عرب داشتند، همانند استانی از استانهای ایران شدند و با کمک ایران بر نیروهای تروریستی و تکفیری غلبه کردند، همان نیروهایی که غرب با پول کشورهای عرب خلیج فارس در این چهار کشور به وجود آورد.
رای الیوم تصریح کرد: کشورهای نفتخیز عربی در همین حال تلاش کردند مانع اجراي توافق هسته ای ایران با غرب شوند اما دولت پیشین آمریکا برای تحریک آنان این توافق را امضا کرد هرچند دولت ترامپ بی پرواتر و شفاف تر از دولت باراک اوباما عمل کرد و با خروج از توافق هسته ای ایران، از این کشورها خواست پول حمایت آمریکا از آنها را بپردازند و آنان نیز در نهایت ذلت و خواری هزینه نجومی مورد خواست او را پرداختند.
با این حال دولت ترامپ که حکام عرب برای سرنگونی نظام ایران به آن دل بسته بودند، آنها را ناامید کرد زیرا فهمیدند شروط دوازده گانه ای که وزیر خارجه آن برای ایران تعیین کرد، شروطی تشریفاتی است که هدف از آن، نه سرنگونی نظام ایران بلکه تامین امنیت رژیم صهیونیستی است زیرا آمریکا به خوبی می داند که تحریمها در طول چهل سال نتوانسته است نظام ایران را ساقط کند. این تحریمها هرچند برای نظام ایران مشکلات اقتصادی ایجاد کرده است، اما ایران توانسته است در این چهل سال نفت خود را به هر طریق ممکن بفروشد و چرخ اقتصاد خود را هر چند با سختی بچرخاند. ایران در همین حال توانسته است با ساخت تسلیحات پیشرفته، امنیت خود را فراهم آورد و به قدرت منطقه تبدیل شود.
نویسنده رای الیوم تاکید کرد: در همین حال به آن دسته از حکام عرب که به مقتدا صدر دل خوش کرده اند که عراق را از زیر عبای ایران خارج کند باید گفت که وی با اینکه شعار ضد فساد و فرقه گرایی سر داده است، اما همپیمانانی دارد که همه شیعه اند، همپیمانانی که مقتدا صدر برای تشکیل دولت به آنها نیاز دارد و هیچگاه راضی نخواهند شد بلکه اجازه نخواهند داد که وی ضد ایران عمل کند.
در پایان باید گفت این کشورهای نفتخیز عربی بودند که چهار کشور عربی را وادار کردند به دامان ایران بیفتند و تلاش برای بازگرداندن این کشورها به آغوش عربی، منوط به اقدامات کشورهای ثروتمند عربی است، کشورهایی که به جای اینکه به ایران فشار آورند تا رفتار خود را تغییر دهد، باید خود رفتارشان را تغییر دهند. متاسفانه این کشورها روی اسبی سرمایه گذاری کرده اند که شانسی برای پیروزی ندارد. آنچه برای آقای ترامپ از همه چیز مهمتر است به دست آوردن پول است تا چرخ اقتصاد آمریکا را به ساده ترین شکل ممکن بچرخاند و او می داند که این پول را می تواند از طریق کشورهای عرب خلیج فارس به دست آورد.