روزه داران از مصرف غذاهای چرب و موادی که سوخت ساز بدن را افزایش می دهد خود داری کنند .
وی در خصوص تغذیه در وعده های افطارو سحر گفت: مهمترین مواد غذایی که در هنگام افطار باید رعایت شود خوردن غذاهای سبک و گرم مثل سوپ ، نان و پنیر ، سبزی با گردو و خرماست .
وی در ادامه گفت: مصرف غذاهای سنگین و چای پرنگ در هنگام افطار مناسب نبوده و بهتر است از زمان افطار تا سحر سه وعده غذای اصلی و دو نیم وعده میوه و سبزیجات و مواد قندی طبیعی استفاده شود .
ترابی نژاد مصرف مواد غذایی نشاسته دار و پروتیینی را برای سحر مناسب دانست واز روزه داران خواست تا از غذاهای پر چرب ، پر ادویه ، سرخ شده و نوشیدنهای گاز دار و چای پرنگ و قهوه خود داری کنند .