سرداری که پس از بازنشستگی به آرزویش رسید
شهادتی از جنس ماندگاری
سردار شهید عبدالله اسکندری خرداد سال 93 در دفاع از حرم حضرت زینب ( س ) همانند ارباب بی سرش حضرت ابا عبدالله حسین (ع)به درجه رفیع شهادت نایل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،شهید اسکندری از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزو اولین گروه بسیجیان اعزامی از شیراز به جبهههای جنگ تحمیلی بود.
به قول همرزمش سردار عبداله زاده به غیر از دوران مجروحیتش در همه عملیاتهای ۸ سال دوران دفاع مقدس حضوری فعال داشت.
این فرمانده با تدبیر در سالهای پس از ۸ سال دفاع مقدس هم به عنوان فرمانده چند تیپ مهندسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استانهای مختلف کشور در طرحهای عمران و آبادانی به مردم خدمت کرد و به گفته دینی مدیر روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، با اصرار بزرگان شهر شیراز، ۵ سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس شد.
راهی مدیرکل فعلی این بنیاد میگوید: این سردار همواره در میان کارمندان و خانواده معظم شهدا و ایثارگران به خوش رویی شهره بود و حتی گاهی در جلسات استان با داد و فریاد از حقوق ایثارگران و خانواده شهدا دفاع میکرد.
سال ۹۳ این سردار رشید اسلام بازنشسته شد و پس از دریافت حکم بازنشستگی برای انجام مأموریتی جدید احساس تکلیف کرد .
منظم از همکاران این شهید میگوید: داوطلبانه در همان سال برای دفاع از حرم آل الله راهی سوریه شد .
سردار اسکندری که همواره آرزویش برای شهادت را در میان همرزمان، همکاران، خانواده و دیدارهای با خانوادههای شهدا اعلام کرده بود در این ماموریت به فیض شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید اسکندری هنوز میهمان حضرت زینب کبری سلام الله علیها است .
همسر شهید میگوید: گروه تروریستی داعش برای تحویل جنازه سردار شهید اسکندری تقاضای آزادسازی تعدادی از اسرای داعشی را داشتند ، اما خانواده این کار را خلاف هدف پدر و در راه اهداف تروریستها میدانند .
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم این رفتار خانواده شهید اسکندری را میستایند و میفرمایند: استقامت یعنی این. همین روحیهها اسلام را نگه داشته است.
پارسال با تشکیل پویشی مردمی یادمانی در جوار گلزار شهدای شیراز برای سردار بی سر مدافع حرم بنا و با حضور فرمانده سپاه قدس سردار قاسم سلیمانی رونمایی شد.