اردیبهشت امسال هزار و 220 تن گوشت سفید آماده طبخ در شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه در این مدت 713 هزار و 710 قطعه جوجه در سالن های مرغداری این شهرستان جوجه ریزی شد گفت: از این تعداد جوجه ریزی در 33 واحد مرغداری شهرستان، هزار و 220 تن گوشت سفید به ارزش 79 میلیارد و 300 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مجید جعفری با اشاره به اینکه شهرستان قائم شهر دارای 172 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 106 هزار و 160 قطعه در هر دوره با تولید 28 هزار و 329 تن گوشت سفید آماده طبخ در سال، رتبه چهارم استانی را به خود اختصاص داده است به پرورش دهندگان جوجه گوشتی توصیه کرد: برای درخواست جوجه ریزی واحدهای مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت نام کنند.