مدیر باغبانی جهاد کشاورزی اصفهان: این استان با تولید سالانه 10 هزارتن قارچ دکمه ای و صدفی جایگاه سوم کشور را در این خصوص دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه این میزان تولید قارچ، در بیش از 71 واحد صنعتی استان تولید می شود، گفت: این واحدها زمینه اشتغال حدود چهار هزار نفر را هم فراهم کرده است.
آقای احمد رییس زاده با بیان اینکه شهرستان های برخوار، خمینی شهر، چادگان، فلاورجان، مبارکه، لنجان، سمیرم و شاهین از مراکز تولید قارچ در استان هستند، افزود : پیش بینی می شود تا پایان امسال با بهره برداری از چند واحد صنعتی پرورش قارچ در استان ظرفیت تولید این محصول به بیش از 15هزار تن برسد .
وی از اختصاص تسهیلات یارانه ای تا سقف 80 درصد برای متقاضیان راه اندازی و سرمایه گذاری واحد تولید قارچ خوراکی هم خبر داد و گفت: تولید قارچ آب زیادی نیاز ندارد و استان اصفهان ظرفیت تولید بیش از این را دارد.
وی افزود: این محصول به استان های فارس، کهگلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری، یزد و کشور عراق صادر می شود.
پارسال بیش از 9 هزار و 200 تن قارچ خوراکی در استان اصفهان تو لید شده که این میزان در مقایسه با سال 94حدود 700 تن رشد کرده است.