روزانه 200 تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در مازندران ذخیره می شود.
سید مصطفی ابراهیمی افزود: توزیع مرغ منجمد در بازار مازندران در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز و حدود 50 تن تا پیش از توقف وارد بازار شد.
وی افزود: نگرانی از افزایش قیمت با بالا رفتن میزان مصرف و احساس کمبود در بازار سبب می شود تا همه ساله تدابیر ویژه ای برای ماه رمضان اندیشیده شود.
ابراهیمی گفت: هم اکنون هر کیلو گرم مرغ گرم آماده طبخ در بازار استان 6 هزار و 800 تا هفت هزار و یکصد تومان به فروش میرسد.
وی با بیان این که هیچ کمبودی در تولید ، ذخیره و توزیع مرغ گرم و منجمد در ماه رمضان وجود ندارد افزود : به همین دلیل روزانه حدود 200 تن مرغ مازاد بر مصرف بازار را خریداری و ذخیره می کنیم .
گفتنی است، سالانه 215 هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود که معادل 12درصد گوشت سفید تولیدی در کشور است .