مردم قارچهای خوراکی لیبل دار را از مراکز معتبر خریداری کنند.
سالانه یک هزار و ۲۰۰تن قارچ خوراکی در لرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز لرستان، سپهوند گفت: مسمومیت های اخیر درلرستان به خاطر مصرف قارچ هایی است که به طور فصلی از منابع طبیعی و عرصه های جنگلی برداشت می شود. به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ های خودرو در عرصه های منابع طبیعی کار مشکلی است و نیاز به آزمایشگاه دارد. سپهوند توصیه کرده مصرف کنندگان از خرید قارچ های فله ای بی نام و نشان و از دست فروشان جدا" خودداری کنند.